Producenci

ODŻYWIANIE W ŁUSZCZYCY - I NIE TYLKO

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 39,50 zł 39.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 23064105

Opis

Wpływ diety na stan skóry

 

Ponad 100 praktycznych przepisów kulinarnych

 

Książka autorstwa Magdaleny Kurzyp - magistra farmacji, dietetyka z wieloletnim doświadczeniem zawodowym w zakresie stosowania nowych terapii, między innymi w hepatologii i dermatologii.
Specjalizuje się w dietach dla pacjentów z problemami wątroby i skóry.

 

Format: A5

Objętość: 192 str.

Łuszczyca – choroba duszy i ciała. Osoby dotknięte tą chorobą często stają się wyobcowane, co prowadzi do niskiej samooceny i załamania psychicznego, czego skutkiem jest spożywanie niezdrowych i przeciwskazanych w tej grupie chorych potrwa. Zmniejszona odporność i błędy żywieniowe prowadzą do nasilenia objawów – błędne koło ulega zamknięciu.

Porady i przepisy kulinarne pomogą pacjentom przeciwstawić się chorobie i normalnie funkcjonować w społeczeństwie.

Książka może być przydatna nie tylko dla chorych na łuszczycę, ale każdemu komu zależy na zdrowym odżywianiu.

 

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl